Навіщо українській владі гомосексуалісти

Поява Закону про заборону пропаганди гомосексуалізму - це відображення консервативних поглядів багатьох «регіоналів» та їх союзників.

Поява Закону про заборону пропаганди гомосексуалізму - це відображення консервативних поглядів багатьох «регіоналів» та їх союзників. Серед них є нібито дуже релігійні люди, що мають такі собі фундаменталістсько-консервативні позиції.

Плюс, один з авторів цього закону комуніст Царьков, здається. намагається використати цю тему в передвиборній агітації. Це знаєте, як в Сполучених штатах боротьба з абортами, так і у нас для таких політиків тема пропаганди гомосексуалізму. Вони її намагаються використати приблизно в такому ж сенсі.

В тому що за законами про мови, про наклеп влада взялась за закон про пропаганду гомосексуалізму, немає якоїсь стратегії. Навпаки, ланцюг цих подій створює критичне ставлення до української влади.

Наступати на тему гомосексуалізму - не питання виборчих стратегій Партії Регіонів. Це, якщо порівнювати, наприклад, з мовним законом. Як у випадку із наклепом, це - відображення світогляду і бажання ще окремих депутатів використати цю тему на виборах.

Звичайно, певною мірою такий закон зашкодить зближенню з Європою. Звичайно, у ліберально налаштованих європейських політиків сам факт ухвалення такого закону буде просто ще одним свідченням архаїчності української влади і її «неєвропейськості». Але для європейців це не головне питання, і не головна перешкода. Також я не думаю, що саме цей закон перекреслить переговори з візового режиму. Скажемо так, він лише буде стримувати процес.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: