Ігор Луценко Народний депутат 8 скликання

Тепер за терор ментів проти українців особисто відповідає кожен, хто голосував за Авакова

Прикро, що смерті й рани багатьох співгромадян, а потім масштабні акції не значать нічого для тих, хто нині підтримав Авакова

Це голосування виявило неприємну річ. Серед тих, хто проголосував (а там 95% від «Слуги народу» плюс група мажоритарників) на жаль, немає розуміння, яку роль відіграє поліція в житті країни.

Вони не зрозуміли, що в більшості випадків нападів з убивствами і каліченням людей із активною громадянською позицією була задіяна поліція. На усіх етапах - від підготовки і до подальшого покривання.

Тобто десятки нападів по всій країні, замовні убивства - вони не були б можливі, якби кожен окремий міліцейський/поліцейський начальник знав, що йому це не зійде з рук.

Але воно сходило у ста відсотків випадків. Бо Аваков своїх захищає. «Повоняють і перестануть».

Прикро, що смерті й рани багатьох співгромадян, а потім масштабні акції не значать нічого для тих, хто зараз підтримав Авакова.

Аваков перекреслює все.

Економічна теорія безжально пророкує невдачу будь-яких реформ, якщо у країні не захищені життя та власність людини.

А вони тим паче незахищені, коли поліція є суб'єктом нападу на життя та власність.

Тому дуже помиляються ті, хто думає, що проблема Авакова - це проблема вузької правоохоронної сфери, а відтак, група активістів, які так не люблять зазвичай міністра внутрішніх справ - куплені або навіжені.

Тепер за терор мусорів проти власного населення особисто відповідає кожен, хто голосував за.

А суспільству зараз до.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: