Іванна Климпуш-Цинцадзе Народний депутат

Подвиг, який сьогодні роблять енергетики

Енергетики дають бій росіянам на своєму фронті
фото з відкритих джерел

Щойно трапляється ракетний удар – наші служби одразу ж беруться за ліквідацію наслідків

У ці дні хочеться подякувати нашим енергетикам. Вони роблять неможливе, усуваючи наслідки російських атак. Дивують і дратують коментарі, що комусь на 10 хвилин раніше графіка вимкнули світло, комусь вимикають частіше, ніж іншим тощо.

У нас війна, і у всіх бідах, що трапляються з нами, винен ворог. Збройні Сили тримають фронт на полі бою, енергетики і з державного, і з приватного секторів дають бій росіянам на своєму фронті. Це треба чітко усвідомлювати і бути вдячними. Щойно трапляється ракетний удар – наші служби одразу ж беруться за ліквідацію наслідків і відновлення електропостачання, незалежно від пори доби і погоди. Пам’ятаймо про це.

Ми неодмінно переможемо, якщо будемо триматися разом і не даватимемо убивцям жодних приводів сумніватися в нашій рішучості.

Думаю, що творці марафону могли би менше уваги приділяти піару ОП, а більше пояснювати людям, як працює електросистема, і який подвиг сьогодні роблять енергетики.

Читайте також:
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: