Костянтин Усов Народний депутат

Пане Кожем’якін, може, це ви самі організували напад на свого активіста у Кривому Розі?

Андрій Кожем’якін

«Андрію Кожем’якін, ви провокатор і брехун»

МОЯ ВІДПОВІДЬ НАРДЕПУ КОЖЕМ’ЯКІНУ, 
котрий в якості дублера пані Тимошенко сьогодні на погоджувальній раді виконав цирковий номер «нас б’ють, нас знищують» і обсипав мене дурними звинуваченнями.

...

Це є прикре видовище, коли голова парламентського комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності на тлі майбутніх виборів перетворюється на безвідповідального балакуна. Сам вигадує «кейси», сам судить, сам гучно звинувачуває.

Пане Кожем’якін, може, це ви самі організували напад на свого активіста у Кривому Розі?

Ваша партія - єдині, кому це зараз, напередодні виборів, насправді вигідно.

Може, це з вашого оточення були ті негідники, які спланували і реалізували злочин?

Інакше навіщо ви особисто переконали родину потерпілого не робити ніяких заяв і тихенько сидіти, поки ви не отримаєте слово на першій після свят погоджувальній раді?

Це на 100% ваш модус операнді, ваш паттерн. Коли немає про що говорити, коли немає конструктивного порядку денного, коли домашні заготовки у вигляді всіляких форумів закінчились, а кампанію треба вести, - ваша організація завжди починає виконувати номер «нас б’ють, нас знищують».

Андрію Кожем’якін, ви провокатор і брехун.

Тож моя відповідь проста.
Юридична і чоловіча:

Перше.
До кінця тижня ви, Кожем’якін, маєте звернутись до слідчого Криворізького відділу поліції з клопотанням допитати вас у слідчого судді в якості свідка. Там ви зможете повторити всі звинувачення проти мене, але під присягою. Не зробите цього - ви балакун, а не генерал. І, вірогідно, самі все це організували.

Друге.
Медіа-юристи, з якими я працюю, - одні з найкращих. Невдовзі ви отримаєте задоволення зустрітися з ними в суді в рамках цивільного позову по захисту честі, гідності, й ділової репутації. Відшкодовані вами за брехню кошти публічно спрямуємо на добрі справи.

Третє.
По суті інциденту - співчуваю по-звірячому побитому земляку.

Зробив щодо цієї, а також багатьох інших атак на активістів по всій Україні, вже не одне депутатське звернення на керівників правоохоронних органів держави. Відстоюю громадянське суспільство там, де можу, причому роблю це постійно і публічно.

Четверте.
Завтра в Центрально-Міській районній раді Кривого Рогу за ініціативою нашого депутата відбудеться позачергова сесія, на яку запросили і поліцію, і прокуратуру. Будемо розбиратися, що, хто і як.

Хвіст тих, хто це насправді зробив, – обов’язково спіймається.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: