Тимошенко розтлумачила, що означає її Новий економічний курс

Тимошенко розтлумачила, що означає її Новий економічний курс
Юлія Тимошенко заявила, що Новий економічний курс передбачатиме зміну фінансової політики України

Тимошенко поінформувала, що над розробкою Нового економічного курсу України експерти працюють вже три роки

Лідер партії «Батьківщина Юлія Тимошенко заявила, що на сьогодні в Україні сформована команда, яка має план відродження та стрімкого розвитку держави. Про це вона сказала під час ток-шоу «Свобода слова» на телеканалі ICTV, повідомляє партійний сайт.

За словами Тимошенко, вже три роки понад 100 експертів працюють над розробкою Нового економічного курсу України.

«Новий економічний курс передбачатиме зміну фінансової політики країни. Йдеться, зокрема, про повний контроль держави над Нацбанком, про запровадження реальних механізмів зупинення інфляції, щоб вона припинила бути основою для фінансових пірамід НБУ», - пояснює Тимошенко.

Також політик зазначає, що буде змінена кредитна політика: українські підприємці зможуть отримати довгостроковий кредит у банку для розвитку своєї справи, під страховку, а не під застави, та під 3-4% річних, як у Європі, а не під 20%, як є в Україні.

«Новою буде і податкова система, над розробкою якої працювали підприємці», - стверджує лідер партії «Батьківщина».

«Вони хочуть, щоб замість податку на прибуток був податок на виведений капітал. Він детінізує капітали, що виводяться з країни і принесе до бюджету велику суму грошей», – впевнена Тимошенко.

Підприємці також запропонували найбільш корумпований ПДВ замінити на низький податок на реалізацію, а для аграріїв запровадити єдиний податок на гектар землі.

«Ще одна важлива тема економічного курсу – зміцнення гривні. За даними авторитетного в усьому світі видання The Economist, за «індексом БігМака», долар має коштувати 9,8 грн», – зауважує політик.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: