Гаррі Каспаров 13-й чемпіон світу з шахів, політик

Приховувати правду більше неможливо. Путінській агресії дадуть відсіч

Завдання Путіна – зберігати диктаторів 
фото з відкритих джерел

Путін вважає себе переможцем...

Досить скоро ми побачимо формування західної консолідованої позиції протидії путінської агресії, тому що більше приховувати правду неможливо. Путінський режим – режим агресивний, режим фашистський, режим, що загрожує не тільки колишньому Радянському Союзу, а й усьому світу.

Не треба далеко ходити: режим у Венесуелі тримається виключно за підтримки Путіна, кубинський режим, Нікарагуа. Плюс ми бачимо підвищення активності путінських наймитів у Африці, зміцнення Асада. Завдання Путіна – зберігати диктаторів, для нього вони як опорні пункти.

Путін вважає себе переможцем, бо всі диктатори, яким він надавав допомогу, збереглися при владі. Але ситуація в Казахстані може бути переломною. Якщо токаєвський режим не встоїть у ситуації прямої російської інтервенції, якщо не вдасться взяти під контроль події по всьому Казахстану, а лише в Алмати, це буде сигналом для решти світу.

Диктатура – це як доміно, треба зіштовхнути одну кістячку і потім вони посипляться. І Путін це розуміє так само, як і ті, хто йому зараз протистоять.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: