Лана Самохвалова Журналіст

Нова церква буде церквою реформаторів, консерваторів, націоналістів і пацифістів

Об'єднавчий собор, 15 грудня 2018 року

Ми перемогли Московський патріархат, за яким гроші російського бюджету та сила російської зброї аж до ядерної кнопки

Всі три кандидати на престол предстоятеля - сміливі та чудесні люди. Кожен з них заслуговує на увагу, повагу і багато зробить в новій церкві. А ця нова церква буде церквою і реформаторів і консерваторів, і націоналістів і пацифістів. І так вона буде розвиватися. Багато вірюучої молоді та людей середнього віку відчули свою силу під час набуття автокефалії.

Ми, реформаторське крило, трошки відпочинемо, дамо новому предстоятелю зібратися з думками, а потім говоритимемо про зміни. Наприклад, ми дамо два-три роки свяществу, щоб воно підготувало вірян для (наприклад, як один аспект) переходу на новий новоюліанський календар. І ми переконані, що блаж. Епіфаній, який знає грецьку, говорить з мамою - церквою однією мовою, захоче жити з нею за одним часом.)))

А для інших стурбованих додам. Ми (з Божою помічю) перемогли Московський патріархат, за яким гроші російського бюджету аж до розвіданих запасів газу на 300 років та сила російської зброї аж до ядерної кнопки. Невже ви думаєте, що робити реформу це - складніше? Просто давайте трохи відпочинемо)))

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: