Сергій Пашинський Народний депутат України

Хвилю мобілізації закінчено. Інша інформація - це провакації ФСБ

Ще раз про «корисних ідіотів», «зраду» і «Інтер»

Путін поступово міняє концепцію війни: крім прямих військових дій на передовій в зоні АТО він широко використовує інші інструменти – моральний тиск та підрив України зсередини. Сотні тролів у складі новостворених філій ФСБ, які розробляють та вкидають у інформпростір інформаційні провокації. Гібридна війна тому і гібридна.

Сценарії банальні: вкид-панічні пости в «Фейсбук» - сюжети і коментарі на відомих каналах.

«Корисних ідіотів» вистачає, а особливо у ФБ, де аудиторія особливо вдячна. Невідоме джерело походження інформації, неперевірені дані – абсолютно байдуже, головне голосно покричати «зрада!».

А ще мене порадував «улюблений» телеканал «Інтер», який попросив прокоментувати «мою ініціативу» про призов на службу людей, які зараз демобілізуються.

Офіційно заявляю – це дешева ФСБ-шна провокація. Хвилю мобілізації закінчено.

Чи будуть проводитися наступні хвилі - вирішують тільки Головнокомандуючий та Міністерство оборони.

Поки що такої потреби, слава Богу, немає. Готується осінній призов на строкову службу, але згідно з чинним законом, прийнятим ВР, командування не має права призовників направляти в зону АТО. Я особисто і комітет ВР будемо це жорстко відслідковувати.

Щодо демобілізованих: всі вони зараховані в першу чергу армійського резерву і їх мобілізація можлива тільки за умови початку широкомасштабної війни та введення воєнного стану.

Привіт розповсюджувачам зради і «корисним ідіотам» ФСБ.

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: