Остап Семерак Міністр Кабінету міністрів

Чемпіонат з розкрадання у особливо великих розмірах (ДОКУМЕНТ)

Держава витратила за цією програмою 80 млрд. грн. Думаю розкрадено близько 35 млрд.

На вихідних мої колеги з фракції "Батьківщина" Княжицький, Томенко та Бригинець оприлюднили інформацію, що вертолітний аеродром з Каневі можливо перейшов у приватну власність. На його будівництво з державного бюджету через Державну цільову програму з підготовки Євро 2012 використали 148 млн. грн. Доказ моїх слів міститься у відповіді Держказначейства на моє депутатське звернення, яке додаю.

Мені відомо, що цей аеропорт не прийняв жодного вертольота протягом всього часу проведення чемпіонату з футболу у 2012 р.

Я прискіпливо слідкував за виконанням Держпрограми з підготовки Євро 2012, критикував Уряд Азарова та віце-прем'єра Колєснікова. Зібрав багато документів. Наслідком для мене став позов Колєснікова та вирок суду проти мене.

Держава витратила за цією програмою 80 млрд. грн. Думаю розкрадено близько 35 млрд.

На сьогодні ми маємо факт нецільового використання коштів, а якщо підтвердиться інформація моїх колег, то ще й напевно розкрадання держкоштів у особливо великих розмірах.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: