Тарас Стецьків Народний депутат України I-IV, VI скликань

Відкритий лист до лідерів опозиційних сил

Відкритий лист

Анатолію Гриценкові,
Павлу Жебрівському,
Миколі Катеринчуку,
Вячеславу Кириленкові,
Анатолієві Матвієнку,
Валентину Наливайченкові,
Олегові Тягнибоку,
Юлії Тимошенко,
Арсенію Яценюку

Шановні колеги!

Нині вже ніхто не сумнівається в тому, що в Україні почалися політичні репресії. Судовий фарс, влаштований над Юрієм Луценком, чи арешти за надуманими приводами активістів підприємницького майдану розвіяли будь-які сумніви, що владою буде дотримано Закону чи хоча б процедурних формальностей при переслідуванні опозиції.

Лишилися, правда, ті, хто думає, що це їх не стосується. Помиляються. Це стосується кожного. А особливо вас – політичних конкурентів нинішнього режиму. В цій ситуації нейтральних нема, їхня логіка: «хто не з нами – той проти нас». Не вірю, що хтось з вас може бути із ними. Не можу вірити, що хтось із вас сподівається отримати користь від нещастя іншого – як колись НКВДисти займали ще теплі помешкання вивезених на Сибір.

Але вірю, що ми знову можемо бути разом, по один бік барикад. З цією вірою звертаюся до кожного з вас зробити маленький крок назустріч один одному, публічно заявивши спільний протест проти репресій, а також виробити спільний план дій опозиції. Ви разом маєте симпатії і підтримку більш як третини громадян України. Ваш спільний виступ послужив би сигналом до консолідації національних і демократичних сил. Впевнений, що такого кроку давно чекають від Вас мільйони ваших прихильників.

Різдво почалося з чуда - дасть Бог і з цього маленького кроку почнеться об'єднання українських політиків в Україні.

Тарас Стецьків, народний депутат України

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: