Тарас Стецьків Народний депутат України I-IV, VI скликань

Дорожня карта для Порошенка

Тепер після обрання Президента і Київради найголовнішим видається вирішення газового конфлікту з Росією і рішуче завершення АТО на Донбасі

Тепер після обрання Президента і Київради найголовнішим видається вирішення газового конфлікту з Росією і рішуче завершення АТО на Донбасі.

Президент і Прем'єр України зайняли тверду і правильну позицію по газу. Або прийнятна ціна (268 дол) або ми не платимо і звертаємося в Стокгольмський арбітраж. Росія перекриє з 3 червня поставки - будемо по реверсу купувати в Європі. Важливо таку позицію витримати до кінця.

Очевидно після зустрічі Порошенка з Обамою 4 червня у Варшаві буде зрозуміло чи Україні чекати третього пакета санкцій щодо Росії.

А 6 червня у Нормандії, куди Порошенка запросили не відзначення відкриття другого фронту, ми можемо стати свідками міжнародної дипломатичноі обструкції Путіну.

А після інавгурації 7 червня Порошено має виконати дану обіцянку розпуску дискредитованої Верховної Ради і провести восени нові парламентські вибори.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: