Віктор Швець Президент Української фундації дослідників права

Хорватія зламала російський сценарій

Що буде, якщо хорвати переможуть на ЧС-18?

Коли російська збірна в результаті якоїсь дивної гри з Іспанією вийшла в четвертьфінал ЧС-18, я висловив припущення не тільки щодо сумнівного характеру цієї гри, але й щодо можливості збірної Хорватії вистояти у спокусах у грі зі збірною Росії в четвертьфіналі чемпіонату світу. Хорвати вистояли і зламали сценарій Кремля. Росія в цій грі не тільки програла, але ця гра, вірніше те, що відбулось після неї – потужне, патріотичне «Слава Україні» із вуст футболістів Хорватії викликав шок в Росії. Перемігши Росію, футболісти хорватської збірної підтримали Україну.

Вся пропагандистська машина Росії накинулась на мужніх хорватських футболістів, центральні російські телеканали присвятили цій події цілі передачі. Вони злякалися двох слів з уст хорватських футболістів – «Слава Україні». Путінська Росія вклала в цей чемпіонат світу з футболу десятки мільярдів доларів, думаю, що вони планували отримати від цього колосальні політичні дивіденди, але два слова хорватських футболістів «Слава Україні» - все зіпсували. А уявіть собі, що в Росії буде відбуватись, якщо сьогодні збірна Хорватії здолає Англію, а потім і Францію, і стане переможцем ЧС-18?

 Читайте також:
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: