Виктор Янукович Экс-президент Украины

Звернення Президента до Українського народу

Я глибоко обурений...

Шановні співвітчизники!

Я глибоко обурений тими подіями, які відбулися вночі на Майдані Незалежності.

Я засуджую дії, які призвели до силового протистояння та страждань людей.

Кілька днів тому я перед усією країною заявив про підтримку громадянських ненасильницьких акцій.

Ті, хто не почули слова Конституції та Президента і своїми рішеннями та діями спровокували конфлікт на Майдані, - будуть покарані.

Я вимагаю від Генеральної прокуратури України терміново надати мені та українському суспільству результати негайного та об’єктивного розслідування для належного покарання винних.

Я підтверджую - ми єдині у виборі нашого спільного європейського майбутнього.

Вчора завершився Вільнюський саміт, який засвідчив - у нас з європейськими колегами є спільне розуміння проблем, що існують, і є спільне бажання працювати над їх подоланням.

Сьогодні нам потрібна спільна робота над програмою заходів, що зробить економіку України менш вразливою, захистить робочі місця, зарплати, пенсії та у перспективі дозволить їх підвищувати. Саме про це я говорив у Вільнюсі.

Запевняю з усією відповідальністю: всі зусилля влади спрямовані на подолання кризових процесів, зміцнення економіки України, покращення життя людей.

Я закликаю кожного з вас долучитися до цього відповідального завдання. Кожен має докласти максимальних зусиль до зміцнення нашої держави та об’єднання нашого суспільства.

Переконаний, саме такий підхід дозволить нам досягнути бажаних цілей і не допускати більше конфліктів та протистояння в суспільстві.

Вірю у вашу мудрість та готовність до спільної роботи заради нашого європейського майбутнього.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: