Юрій Луканов Журналіст

Якщо всі українці, скориставшись безвізом, виїдуть за кордон, то це буде позитив

Протестувати проти свободи можуть або повні ідіоти, або цинічні політикани.

Якщо все населення країни, скориставшись безвізом, звалить за кордон, то це буде позитив. Я, звісно, утрирую. Але це буде власне рішення громадян без втручання зовнішніх сил, наприклад, держави. Це ще одна свобода, яку ми отримали. Я зараз у стрічці читаю радісне: ми ось туди за 30 євро злітали, а он квитки взагалі по 10 євро. 

Я пригадую, скільки вереску було, коли безвіз запроваджували. Зубожілий народ нікуди не поїде. І друге: виїдуть всі працездатні. Протестувати проти свободи можуть або повні ідіоти, або цинічні політикани. 

Ну ще пригадую листа від народних депутатів, вихідців від громадськості, які писали кудись (здається, керівництву ЄС) з вимогою безвіз не надавати, бо Україна, мовляв, якісь зобов'язання не довиконала. Тоді вкотре переконався, що прийде людина в політику і мозок у неї деформується якимось дивовижним чином. Він влізає у свої політичні інтриги. І йому плювати на інтереси громадян. Безвізу треба було домагатися навіть, якщо Україна взагалі нічого не виконала б із взятих зобов'язань. Бо це додаткова свобода для громадян. Хто думає і діє інакше - політичний спекулянт, котрий дбає лише про власні інтереси.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: