Тіна Кароль співатиме Гімн України під час святкування Дня Незалежності (відео)

Тіна Кароль співатиме Гімн України під час святкування Дня Незалежності (відео)

Тіна Кароль виконає Гімн України під час святкування Дня Незалежності 24 серпня

Піар-менеджер артистки Павло Орлов показав відео, як Кароль репетирує Гімн України

Українська співачка Тіна Кароль співатиме Гімн України під час Ходи Гідності до Дня Незалежності 24 серпня.

Про це повідомив піар-менеджер артистки Павло Орлов у Facebook.

«Тіна Кароль репетирує Гімн України, який виконає 24 серпня під час Ходи Гідності до Дня незалежності, - написав Орлов, поширивши фрагмент відео, на якому Кароль акапельно співає Державний Гімн.

Напередодні стали відомі подробиці підготовки ходи до Дня НезалежностіУчасть у події візьме також ONUKA – Ната Жижченко співатиме в урочистій частині заходу, а саунд-продюсер гурту Євген Філатов (відомий також як The Maneken) спродюсує музику до однієї з частин урочистої події.

Наразі відомо, що у «Ході Гідності» також візьмуть участь відомі на весь світ оперні співаки Андрій Романенко та Євген Орлов (Лауреат конкурсу Пласідо Домінго, соліст Берлінської державної опери), оперні співачки Оксана Крамарева (Лауреатка конкурсу Пласідо Домінго «Опералія») та Анжеліна Швачка. Спеціальним гостем події стане легендарний український композитор Мирослав Скорик.  

Нагадаємо, у Києві затверджено програму заходів, присвячених Дню Державного Прапора України та 28-й річниці незалежності України. 

Традиційно 23 серпня відбудуться церемонії підняття Державного Прапора України на Софійській площі, біля будівлі Київської міської державної адміністрації та в усіх районах Києва. 

24 серпня розпочнеться урочистостями за участю керівництва держави та міста на Майдані Незалежності та на Алеї Героїв Небесної сотні.

Міністр оборони Степан Полторак підписав наказ про виплату грошової премії військовослужбовцям Збройних Сил з нагоди відзначення 28-ї річниці Незалежності України.

Як відомо, у Києві відбулася перша репетиція Маршу захисниківМарш захисників має стати альтернативою військового параду, що скасував цього року президент Володимир Зеленський.

9 липня Зеленський пообіцяв «новий формат» святкування Дня Незалежності: зокрема, він повідомив, що військового параду 24 серпня не буде.

В свою чергу експрезидент Петро Порошенко зауважив, що парад - це значуща подія не лише для армії, а й для українського народу.

На сайті президента України 9 липня з'явилася петиція з вимогою до Зеленського переглянути своє рішення про відміну військового параду 24 серпня.

Як повідомлялося, на День Незалежності буде два окремих марші. Добровольці та ветерани пройдуть Хрещатиком після маршу, що планує провести влада.

Вже понад дев’ять тисяч ветеранів зареєструвалися на марш у День Незалежності. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: