У Збройних силах України зареєстрували вісім нових випадків Covid-19

У Збройних силах України зареєстрували вісім нових випадків Covid-19
За минулу добу восьмеро військовослужбовців захворіли на коронавірус

Загалом на коронавірус у ЗСУ хворіють 48 осіб

У Збройних силах України за минулу добу зареєстровано 8 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу Covid-19. Про це інформує Командування медичних сил ЗСУ.

«Станом на 7:00 14 травня у Збройних Силах України хворіє 48 осіб на гостру респіраторну хворобу Covid-19 спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Всього за час пандемії одужала 61 особа та 2 летальних випадки», - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що на ізоляції (в тому числі самоізоляції) – 252 особи. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція найближчих три доби – 21 особа.

«За минулу добу зареєстровано 8 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19», - зазначається у повідомленні.

Також повідомляють, що у закладах охорони здоров’я лікуються – дві особи (НВМКЦ "ГВКГ" – 1 працівник ЗС України, ВМКЦ Центрального регіону – 1 військовослужбовець).

«Шість осіб (Чернівецька область – 1 військовослужбовець, Хмельницька область – 1 працівник ЗС України, Вінницька область – 1 працівник ЗС України, Харківська область – 1 військовослужбовець, Київська область – 1 військовослужбовець та 1 працівник ЗС України) лікуються вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров’я пацієнтів задовільний. Отримують необхідне лікування», - йдеться у повідомленні.

Станом на 9 ранку 14 травня в Україні зафіксовано 422 нових випадків захворювання на Covid-19. Померли від коронавірусу минулої доби 17 людей, тоді як минулої доби летальних випадкыв було 14. Загалом в Україні з початку епідемії підтвердили 16 847 випадків коронавірусу.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: