АТО: ворог продовжив обстріли із забороненого озброєння

АТО: ворог продовжив обстріли із забороненого озброєння

Домовленість про припинення вогню українськими військовими дотримувалася неухильно

Від початку доби загарбники здійснили 4 обстріли наших укріплень

Від початку сьогоднішньої доби російсько-окупаційні війська продовжили обстріли опорних пунктів із озброєння, яке давно мало бути відведеним від лінії розмежування. Про це повідомляє прес-центр Штабу АТО.

За його даними, на Донецькому напрямку епіцентром нестабільності стала приморська ділянка нашої оборони. Поблизу Павлополя противник неодноразово вів вогонь зі 120-мм мінометів, озброєння танка, БМП та стрілецької зброї, а неподалік Широкиного ворог застосував важкі міномети. Також зі 120-мм мінометів окупанти вели вогонь у передмісті Мар’їнки.

Загалом, від початку доби, загарбники здійснили 4 обстріли наших укріплень. Унаслідок ворожого вогню ніхто з українських військовослужбовців не постраждав.

Підрозділи Збройних сил України готові до забезпечення виконання усіх заходів щодо запровадження та підтримання режиму припинення вогню по всій лінії розмежування сторін у районі проведення АТО. Слід наголосити, що кожна домовленість про припинення вогню українськими військовими дотримувалася неухильно.

Раніше сьогодні Штаб АТО з посиланням на розвідку повідомив, що окупанти на Донбасі можуть вдатися до провокацій.

Нагадаємо, минулої доби агресор провів вісім прицільних обстрілів позицій Збройних сил України. Унаслідок ворожого вогню ніхто із українських воїнів не постраждав.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: