На Запоріжжі водій вигнав пасажирів із маршрутки та поїхав

На Запоріжжі водій вигнав пасажирів із маршрутки та поїхав
Водії відмовляються виконувати маршрут, якщо везуть мало людей
ілюстративне фото з відкритих джерел

Інцидент стався у Мелітополі, пізно ввечері

У Запорізькій області водій грубо вигнав пасажирів із маршрутки та поїхав. Інцидент стався в суботу, 5 лютого, в Мелітополі, повідомляє «РІА Мелітополь».

Так, обурений пасажир розповів, що у водія маршрутки «різко зіпсувався настрій». Тому чоловік вирішив висадити пасажирів і поїхати.

Потерпілий розповів, що в салоні на той момент був не один. У маршрутці також їхала жінка. Водій вигнав їх з салону, залишивши людей посеред вулиці. Все це було пізно ввечері.

«О 20:10 трапилася така ситуація. Я їхав додому на Новий Мелітополь (депо) номер маршрутки: 4294. На зупинці «Новий» водій грубо виганяє з маршрутки мене і ще одну жінку під приводом: «я так захотів». А їду я з роботи втомлений і висаджують нас в незнайомому місці», – розповів пасажир.

Він також додав, що наступну маршрутку їм довелося чекати близько 40 хв. Подібна ситуація вже відбувалася два тижні тому. За словами пасажира, ні він, ні жінка, не давали приводів для конфлікту. Водії маршруток просто не хочуть везти так мало пасажирів, тому висаджують їх і не везуть до потрібної зупинки.

Як повідомлялося, водій маршрутки «Луцьк–Благодатне» відмовився перевозити по посвідченню учасника бойових дій жителя Володимира Сергія Петровського.

Нагадаємо, в Києві водій маршрутки втратив свідомість і протаранив автівку.

Раніше в Києві під час робочого рейсу у маршрутного автобуса №509 відпали передні двері. Інцидент стався на зупинці, коли в самому транспортному засобі перебували пасажири.

До слова, у Києві пасажирам маршрутки довелося штовхати автобус, аби він завівся.

Нагадаємо, 30 листопада біля будівлі Київської міської держадміністрації відбулася акція протесту проти старих маршруток на вулицях столиці. Протестувальники привезли під мерію тюки соломи і живих баранів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: