Чоловік із ножем напав на відвідувачів торгового центру у Полтаві: є загиблий

Чоловік із ножем напав на відвідувачів торгового центру у Полтаві: є загиблий
Поліція розслідує обставини сварки та вбивства у торговому центрі
фото з відкритих джерел

Причиною вбивства могла стати сварка між відвідувачами

У Полтаві сьогодні, 5 лютого, чоловік із ножем поранив двох людей у торговому центрі на проспекті Миру. Один з потерпілих від отриманих поранень помер, повідомляє пресслужба поліції Полтави.

Попередньо встановлено, що у торговому центрі посварилися відвідувачі. У ході конфлікту один з них завдав удари ножем двом своїм суперникам.

«Унаслідок отриманих тілесних ушкоджень один чоловік помер на місці. Іншому надається медична допомога. Особою, що обґрунтовано підозрюється у вчиненні злочину, є чоловік, 1959 року народження», – розповіли в поліції.

Правоохоронці порушили кримінальну справу за фактами умисного вбивства та замаху на вбивство. Наразі вирішується питання щодо затримання можливого нападника. Обставини інциденту поки з'ясовуються.

Раніше у Дарницькому районі Києва 27 січня в під'їзді житлового будинку невідомий кілька разів ударив ножем місцевого мешканця. Від отриманих поранень киянин помер на місці події.

В Одесі місцевий житель зарізав на вулиці приятеля, який не повернув тарілку з-під новорічного холодцю.

Нагадаємо, одеські поліцейські встановлюють обставини стрілянини в більярдному клубі на вулиці Посмітного. Внаслідок події вогнепальні поранення отримали двоє чоловіків. Один із них загинув, інший доставлений до лікарні.

Повідомлення про стрілянину до правоохоронних органів надійшло від адміністрації закладу. Зараз на місці працюють слідчі, експерти-криміналісти та судмедексперт.

Раніше повідомлялося, що оперативники затримали іноземця, який зарізав чоловіка в Києві (фото, відео).

Як повідомлялося, 14 грудня в с. Софіївська Борщагівка чоловік здійснив кілька пострілів в напрямку людей, після чого зачинився в квартирі багатоповерхівки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: