«Південь» назвав області, яким загрожують іранські дрони

«Південь» назвав області, яким загрожують іранські дрони
Іранські дрони – зброя досить нова, наші фахівці вивчають всі її характеристики
фото ілюстративне

Рашисти можуть атакувати безпілотниками лише південні області

Російські загарбники почали частіше використовувати іранські дрони. І хоча ці безпілотники можуть відлітати від ворожої бази на 2,5 тис. км., наразі їхня дальність сягає в межах 200 км.

Таким чином, рашисти можуть атакувати безпілотниками лише південні області. «Під загрозою лише південні регіони України, якими вони можуть прямувати з тимчасово окупованої території», – повідомила речниця Оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк в ефірі Freeдом.

Іранський дрон Шахед-136 – це смертоносний безпілотний літальний апарат односторонньої атаки. За заданими координатами він летить до цілі, влучає в неї та вибухає. Призначений для ураження цілей на великій відстані.

Дрон наводиться на стаціонарну ціль за супутниковими координатами. Запускається зі статичних рейок або вантажівки. Має двигун, за допомогою якого набирає швидкість та висоту.

Зазначається, що іранські дрони – зброя досить нова, наші фахівці вивчають всі її характеристики і при попаданні в ціль, і тоді, коли дрони збиваються нашими військовими.

Нагадаємо, у ніч на 26 вересня російські окупанти вкотре атакували Одещину дронами. Вранці 25 вересня окупанти атакували Одесу дронами-камікадзе, тричі влучивши в адмінбудівлю.

Раніше повідомлялося, що СБУ затримала коригувальника дронів-камікадзе по Одещині.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: