Столичний чиновник побив у Львові патрульного – журналіст

Столичний чиновник побив у Львові патрульного – журналіст

Постраждалий патрульний із підозрою на черепно-мозкову травму звернувся до лікарів

Після затримання поліцейськими кривдник з Києва звернувся до лікарні

У Львові керівник секретаріату комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції Юрій Сорочик побив співробітника Патрульної поліції. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила журналіст, член поліцейської комісії Патрульної поліції Львівської області, голова Поліцейської комісії Головного управління Національної поліції у Львівській області Вікторія Балицька.

Як зазначається у дописі Балицької, інцидент стався 26 січня близько 22.00 на кільцевій дорозі Львова. За її словами, патрульні зупинили автомобіль BMW X5, бо він рухався без увімкнених фар ближнього світла, за кермом автівки була жінка, у салоні - її чоловік.

«За інформацією джерела, пасажир почав агресивно себе вести, ображати патрульних, а згодом вдарив одного із них кулаком в обличчя. З‘ясувалося, що агресивний пасажир Юрій Сорочик є керівником секретаріату комітету Верховної Ради з питань запобігання і протидії корупції», - поінформувала Балицька і додала, що Сорочика затримали і доставили у відділ поліції.

Водночас, за її словами, постраждалий патрульний із підозрою на черепно-мозкову травму звернувся до лікарів.

«Держслужбовець теж відвідував травмпункт із забоями. Він стверджував, що його побили поліцейські. Припускаю, забої отримав під час затримання», - зазначила Балицька.

Вона додала, що на жінку-водія BMW X5 склали протокол про адміністративне порушення.

У Патрульній поліції Львівщини і ГУ Нацполіції у Львівській області інцидент поки не коментують.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: