У Харкові вже вісім годин гасять пожежу на торговельних складах (фото)

У Харкові вже вісім годин гасять пожежу на торговельних складах (фото)

Причина виникнення пожежі наразі встановлюється

фото: Facebook Державної служби України з надзвичайних ситуацій

У Харкові спалахнула пожежа у двоповерховій торговельно-складській будівлі

У Харкові на вулиці Тюрінська сьогодні вночі спалахнула пожежа у двоповерховому складі. Рятувальники борються з вогнем вже вісім годин. Про це повідомляє пресцентр Державна служба україни з надзвичайних ситуацій.

Повідомлення про пожежу надійшло 25 грудня о 01:54 ночі. Вогонь спалахнув у двоповерховій торговельно-складській будівлі приватного підприємця за адресою: м. Харків, вул. Тюрінська 80. Після чого до місця події було направлено підрозділи рятувальників на двох автоцистернах.

Стало відомо, що спалахнули офісні та торговельні приміщення двоповерхової будівлі, а також впритул розташовані дерев'яні прибудови та господарчі споруди.

«Загальна площа пожежі склала близько 500 кв. м. До місця події направлені додаткові сили та засоби», – уточнюють в повідомленні.

На місці пожежі працює 14 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 50 осіб особового складу рятувальної служби.

Пожежу локалізували о 05:15. Наразі триває її ліквідація.

Причина виникнення пожежі наразі встановлюється.

До слова, у селі Веселий Кут Кіровоградської області в будівлі психоневрологічного інтернату вночі 25 грудня виникла пожежа. Обійшлося без жертв та постраждалих.

Нагадаємо, у п’ятницю, 24 грудня, сталася пожежа в будинку на вул. Закревського, 35-А у Деснянському районі столиці.

Як повідомлялося, в ніч на п’ятницю, 24 грудня, сталася пожежа у багатоповерхівці на вул. Оноре Де Бальзака, 14 у Деснянському районі столиці. Під час ліквідації пожежі рятувальники евакуювали дев'ять мешканців будинку.

23 грудня сталася пожежа у квартирі житлового будинку на пр. Свободи, 3 в Подільському району столиці. У ході гасіння пожежі врятовано власника квартири, чоловіка, 1972 року народження. Чоловік отримав опіки обличчя та намагався самостійно вийти на вулицю. Рятувальники передали постраждалого медикам, однак від госпіталізації він відмовився.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: