На Кіровоградщині горів інтернат: обійшлося без постраждалих

На Кіровоградщині горів інтернат: обійшлося без постраждалих
Жертв та постраждалих у результаті пожежі немає
фото з відкритих джерел

Для гасіння полум'я пожежниками залучалося три одиниці техніки

У селі Веселий Кут Кіровоградської області в будівлі психоневрологічного інтернату вночі 25 грудня виникла пожежа. Обійшлося без жертв та постраждалих. Про це повідомляє пресслужба Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

«25 грудня вночі у с. Веселий Кут Новоукраїнського району в цокольному поверсі трьохповерхової будівлі психоневрологічного інтернату виникла пожежа. Персоналом об’єкту до прибуття підрозділів ДСНС пожежу ліквідовано на площі 1,5 кв. м. та виведено на свіже повітря 131 особу», – йдеться у повідомленні.

Пожежа спалахнула близько 3 год ночі. Зазначається, що жертв та постраждалих немає.

Для гасіння полум'я пожежниками залучалося 10 осіб та три одиниці техніки.

Нагадаємо, у п’ятницю, 24 грудня, сталася пожежа в будинку на вул. Закревського, 35-А у Деснянському районі столиці.

Як повідомлялося, в ніч на п’ятницю, 24 грудня, сталася пожежа у багатоповерхівці на вул. Оноре Де Бальзака, 14 у Деснянському районі столиці. Під час ліквідації пожежі рятувальники евакуювали дев'ять мешканців будинку.

23 грудня сталася пожежа у квартирі житлового будинку на пр. Свободи, 3 в Подільському району столиці. У ході гасіння пожежі врятовано власника квартири, чоловіка, 1972 року народження. Чоловік отримав опіки обличчя та намагався самостійно вийти на вулицю. Рятувальники передали постраждалого медикам, однак від госпіталізації він відмовився.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: