Ірина Луценко подасть до суду на Гриценка через слова про сина

Ірина Луценко подасть до суду на Гриценка через слова про сина
Ірина Луценко подасть до суду на Анатолія Гриценка

Гриценко заявив, що «не ховав свого сина, так як це зробив Порошенко чи там Луценко, чи Пашинський чи Турчинов»

Народний депутат, дружина генпрокурора Юрія Луценка Ірина планує подати позов проти кандидата в президенти Анатолія Гриценка через його слова про переховування сина від служби в АТО.

Про це Луценко повідомила на своїй сторінці у Facebook.

«Наш Сашко, на відміну від бравого екс-міністра оборони, в 2014 добровольцем пішов на фронт. Служив простим солдатом в 55 бригаді. Каску, бронік і намети ми купляли самі. Бо міністр оборони Гриценко не спромігся забезпечити армію хоч цим. Харчі привозили ми та інші мами волонтери. Бо міністр оборони Гриценко знищив систему військового харчування, щоб віддати заробітки бізнесменам. Колеса на тягачі гармат купляли самі. Бо міністр оборони Гриценко не знав про тягачі. Нічне бачення для солдат охорони арти купляли самі. Бо міністр оборони Гриценко не знав, що війна буває і вночі. Від імені всіх матерів наших захисників Вітчизни подам на Гриценка до суду. І всі гроші віддам на потреби Армії. Хоч так примушу цього брехуна допомогти Збройним Силам України», — написала Луценко.

Раніше Юрій Луценко зажадав вибачень від Гриценка за слова про переховування Луценком свого сина від військової служби на сході України. Гриценко заявив, що «не ховав свого сина, так як це зробив Порошенко чи там Луценко, чи Пашинський чи Турчинов».

Після цієї вимоги Гриценко вибачився перед сином Луценка Олександром, але перед генпрокурором вибачатися відмовився.

Він додав, що син генпрокурора Олександр Луценко справді був добровольцем і був в зоні Антитерористичної операції, утім «далеко й не рік, як інші».

«Якщо мої слова його якось зачепили, то Луценкові-сину я приношу свої вибачення», — написав Гриценко.

А перед самим генпрокурором, зазначив Гриценко, вибачатися не збирається та звинуватив його у брехні.

Кандидат у президенти вказав, що Луценко в ефірах телеканалів розповідає, що президент Петро Порошенко пропонував йому посаду міністра оборони та начальника Генштабу — а він нібито відмовився.

«Не було цього! Я готовий удвох з Порошенком у прямому ефірі пройти тест на поліграф - і вся країна переконається у брехливості генпрокурора», — вказав Гриценко.

Нагадаємо, генпрокурор України Юрій Луценко заявив, що країні не потрібні нові курси, як хотів би президент Росії Володимир Путін.

У вівторок, 29 січня, президент Петро Порошенко брав  участь у форумі «Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом», який проходив у столичному Міжнародному виставковому центрі. 

Порошенко заявив, що буде балотуватися на другий термін.  

 До вашої уваги:  
  • Детальніше про президентські вибори читайте тут 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: