Голова фракції «Укропу» в Запорізькій заявив про тиск з боку прокуратури

Голова фракції «Укропу» в Запорізькій заявив про тиск з боку прокуратури

Михайлу Прасолу намагалися у незаконний спосіб вручити підозру

Прокурор Запорізької області Валерій Романов під час сьогоднішньої сесії Запорізької міської ради намагався особисто, у непередбачений законом спосіб вручити повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення голові фракції «Укроп», депутату міськради Михайлу Прасолу.

Водночас укропівець, який є очільником міського виборчого штабу кандидата у президенти від «Укропу» Олександра Шевченка, заявив про політичний тиск з боку прокуратури.

«Цей прокурор здійснює політичний тиск на мене та запорізький осередок «Укропу». Він хоче, щоб я вніс у декларацію відомості про неіснуючий кредит. Ми в запорізькому «Укропі» розуміємо, що це політичний тиск, і на кожного з нас може бути такий тиск здійснено», – підкреслив на початку сесії Михайло Прасол.

Разом з тим депутат заявив, що не згоден з повідомленням про підозру, яке йому прокурор фактично не вручив, як того вимагає закон.

«Я буду згоден лише з повідомленням про підозру, врученим прокурору Романову», – зауважив укропівець.

1548873692-1090.

Раніше голови фракцій «Укроп» у Запорізькій міській та обласній раді Михайло Прасол та Ярослав Гришин неодноразово заявляли, що рівень злочинності в Запорізькій області підвищується, і зараз регіон посідає перше місце за цим показником. Водночас за період діяльності Валерія Романова на посаді керівника обласної прокуратури за його наказами звільнено 83 професійних працівники, що становить третину від загального складу. Інформацію щодо зловживання з боку прокурора Запорізької області службовим становищем Михайло Прасол виклав у депутатському зверненні і спрямував до Генеральної прокуратури України та НАБУ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: