Нардепи зареєстрували законопроєкт про продовження особливого статусу Донбасу

Нардепи зареєстрували законопроєкт про продовження особливого статусу Донбасу
Закон про особливий статус Донбасу з 2014 року щорічно продовжувався
колаж: slovoidilo

Автори документа – переважно члени фракції «Слуга народу»

Народні депутати зареєстрували у Верховній Раді України 23 листопада проєкт закону №6342 про внесення змін до закону щодо особливого статусу Донбасу. Повідомлення про це з'явилося на сайті Верховної Ради.

Автори документа – переважно члени фракції «Слуга народу». У документі пропонується в черговий раз продовжити дію першої статті Закону України «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей» від 16 вересня 2014 року. У його поточній редакції термін дії закону закінчується 31 грудня 2021 року.

Сам текст законопроєкту поки що не опублікували.

Нагадаємо, закон «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей» був прийнятий Радою ще у вересні 2014 року і відтоді щорічно продовжувався.

До слова, бойовий розвідник оцінив загрозу нового нападу на Україну.

Нагадаємо, міжнародні партнери нададуть Києву допомогу, якщо Росія наважиться на вторгнення до України. Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов за підсумками візиту до Канади.

Також стало відомо, чи готова Росія до нападу на Україну: думка генерала.

2 листопада американські видання The Washington Post та Politico оприлюднили супутникові знімки скупчення російських військ у прикордонних районах. У Кремлі заявили, що не коментуватимуть переміщення військ, оскільки воно стосується внутрішніх справ держави, а самі знімки назвали зробленими на кордоні Білорусі та РФ.

Тим часом Захід збентежений: Росія перекидає танки до українського кордону.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: