Новий глава МВС пояснив, чому Антон Геращенко не пішов за Аваковим

Новий глава МВС пояснив, чому Антон Геращенко не пішов за Аваковим
Антон Геращенко та Денис Монастирський знайомі вже давно
Колаж: 24.tv

«Антон Геращенко – особистість, безумовно, відома», – визнав Монастирський

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський розповів, чому він призначив своїм радником Антона Геращенка – ексзаступника глави МВС часів Арсена Авакова.

«Антон Геращенко – особистість, безумовно, відома. Ні для кого не секрет, що ми давно з ним знайомі», – сказав Монастирський в інтерв’ю «Інтерфакс-Україна».

Новий глава МВС додав, що його з Геращенком познайомив спільний друг – Сергій Нижній, «який, на жаль, передчасно залишив наш світ через довгу і болісну хворобу».

«Я призначив Геращенка радником за його розуміння системи, досвід та якості, які потрібні МВС», – резюмував міністр внутрішніх справ.

Як відомо, Антон Геращенко вже був радником глави МВС у 2014 – 2019 роках.

Після дострокових виборів парламенту в 2019 році він увійшов до керівництва МВС, ставши заступником міністра. Уряд звільнив Геращенка на початку серпня після призначення Монастирського.

Після цього ЗМІ повідомляли, що Геращенко може залишитися у МВС на посаді радника.

Наприкінці серпня стало відомо, що Геращенко повернувся в МВС.

Нещодавно соратник звільненого міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Зорян Шкіряк в інтерв’ю «Главкому» критично оцінив поведінку окремих підлеглих, які не звільнились з міністерства слідом за шефом. Зокрема, мова про Антона Геращенка та Артема Шевченка, що залишилися у відомстві.

Нагадаємо, колишній очільник МВС Аваков подав у відставку 13 липня. На його посаду 16 липня Верховна Рада призначила Дениса Монастирського.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: