Омелян каже, що готовий розповісти НАБУ все про свій будинок

Омелян каже, що готовий розповісти НАБУ все про свій будинок
Фото з відкритих джерел

За інформацією міністра, в НАБУ знаходиться близько п'яти кримінальних розслідувань про зловживання в рамках інфраструктури України

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив, що готовий до співпраці з НАБУ в розслідуванні проти нього за підозрою у незаконному збагаченні.

«Сподіваюся, що ми також зможемо спільно з НАБУ, завершивши цю справу, сказати, що всі підозри або які-небудь припущення зняті. У нас є дискусія щодо мого перебування в будинку, який я орендую починаючи з 2017 року. Я вірю у неупередженість і об'єктивність НАБУ. Я абсолютно відкритий для співпраці, готовий передати всі матеріали і не бачу ніяких перешкод коментувати будь-які події, які відбувались в моєму житті з дня народження до сьогодні», - заявив Омелян.

Говорячи про кількість проведених обшуків у нього, Омелян сказав: «Це буде некоректно (говорити, - ред.), але те, що було в пресі - це був один».

За словами Омеляна, в НАБУ знаходиться близько п'яти кримінальних розслідувань, що стосуються топ-чиновників міністерства.

«За моєю інформацією, в НАБУ знаходиться близько п'яти кримінальних розслідувань про зловживання в рамках інфраструктури України, - це стосується топ-чиновників і мільярдних розкрадань, я сподіваюся, це в гривнях, а не в доларах. Багато з них були ініційовані саме з нашої подачі і на базі наших матеріалів, тому що ми співпрацюємо з НАБУ з моменту їх створення», - заявив Омелян.

Нагадаємо, що 7 листопада НАБУ провело обшуки у Омеляна через підозру у незаконному збагаченні

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: