Порошенко потролив Тимошенко

Порошенко потролив Тимошенко
Петро Порошенко

Глава держави зазначив, що українські військові «чудово знають, хто почав війну»

Президент України Петро Порошенко непрямо відповів на закиди лідерки партії «Батьківщини» Юлії Тимошенко щодо ескалації конфлікту на сході України з метою збереження влади. Глава держави опублікував у Facebook фото усміхненого військового Миколи Пількевича з дитиною на руках, яке супроводив підписом:

«Наші хлопці на передовій, на відміну від деяких політиків, чудово знають, хто почав війну, хто щодня веде обстріли нашої землі, хто вже марить про свої танкові колони у Ніжині, Житомирі та Львові».

Президент висловив упевненість, що поки такі військові, як Микола Пількевич, «виконують свій обов'язок - українці можуть бути спокійні».

Нагадаємо, Тимошенко заявила, що президент Петро Порошенко має намір через посилення військової ескалації на Донбасі оголосити воєнний стан, і таким чином заблокувати процес проведення виборів в Україні, та продовжити свій термін перебування на посаді президента.

Фракція партії «Блок Петра Порошенка» у Верховній Раді оприлюднила заяву щодо поширення тез російської пропаганди лідером «Батьківщини» Юлією Тимошенко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: