Тимошенко про останні рішення польського уряду: Нашим «реформаторам» такий «популізм» і не снився

Тимошенко про останні рішення польського уряду: Нашим «реформаторам» такий «популізм» і не снився
Юлія Тимошенко вважає, що влада має керуватися інтересами людей

Юлія Тимошенко розкритикувала уряд за непопулярні реформи

Напередодні нового року польський Сейм зібрався на термінове засідання, на якому запровадив мораторій на здорожчання електроенергії для споживачів, заборонив піднімати тарифи. На це звернула увагу народний депутат, лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко на своїй сторінці у Facebook.

Вона нагадала, що серед усього іншого новий рік приніс українцям і нові тарифи на опалення, і зазначила, що наш уряд називає Польщу прикладом для наслідування.

«Нашим «реформаторам» такий «популізм» і не снився. Терміново вони збираються лише на дерибан бюджетних коштів. І хизуються непопулярними реформами. То зробіть бодай одну популярну. Хоча б для прикладу. У нас 28 років йдуть непопулярні реформи, які несуть непопулярні, неефективні наслідки», – констатувала Тимошенко.

На думку Тимошенко, 2019 рік має змінити ганебну ситуацію. Країна має отримати владу, яка у своїй діяльності керується інтересами людей, а не власним збагаченням.

«Це ніякий не популізм, а необхідність. Це єдиноможливий шлях для влади, що поважає власний народ і власну країну», – підсумувала вона.

Як повідомлялося, у разі перемоги Юлії Тимошенко на президентських виборах першим рішенням, яке нова влада ухвалить у соціальній сфері, буде зниження ціни на природний газ удвічі і зменшення навантаження на людей зі сплати комунальних послуг.

Читайте також матеріал Підсумки 2018 року: оцінки експертів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: