Учень Калуської школи розповів, як склав ЗНО на 593,5 бала із 600

Учень Калуської школи розповів, як склав ЗНО на 593,5 бала із 600
Тарас Котик здав сумарно ЗНО на 593,5 бала із максимальних 600

Загалом хлопець приділяв дві-три години в день на шкільні уроки і три-чотири години — на підготовку до ЗНО

Учень Калуської ЗОШ I-III ступенів №3 Тарас Котик здав сумарно ЗНО на 593,5 бала із максимальних 600.
Зокрема, українську мову на 197,5, історію — 198, географію — 198. Тарас є одним із найкращих учнів школи, який упродовж чотирьох останніх років посідає призові місця у всеукраїнських та обласних олімпіадах. Окрім того, за відмінні результати у навчанні випускник отримав золоту медаль.

У коментарі «Вікнам» мама Тараса — Леся Котик наголосила, що з самого дитинства Тарас завжди відповідально відносився до навчання і старався показувати максимально хороші результати.

«Я ніколи не змушувала свого сина вчитися. Навпаки, в мене було інше завдання — вигнати його із книжок (сміється. — Авт.)», - зізнається мати хлопчика.

Не було такого предмету, якого б Тарас не любив вчити. Проте в 9-му класі обрав для себе чотири основні: історія, правознавство, географія та інформаційні технології. Саме ці дисципліни Тарас Котик поглиблено вчив, беручи участь у олімпіадах обласного і всеукраїнського рівнів. Це допомогло й при підготовці до історії та географії.

За ЗНО калуський випускник не хвилювався, адже раніше вже мав досвід з тестами різної складності на олімпіадах. Проте найбільше хвилювався за власне висловлення з української мови (твір). До речі, єдиним предметом, до якого Тарас готувався з репетитором упродовж року була саме українська мова та література. Загалом хлопець приділяв дві-три години в день на шкільні уроки і три-чотири години — на підготовку до ЗНО.

Тарас Котик зазначив, що не було жодних особливостей у цьогорічному ЗНО, яке відбувалося у карантинному режимі:

Випускник дав невеличку пораду випускникам, які будуть здавати ЗНО наступного року: «Перша думка завжди правильна. Я бали втратив на тому, що із правильного варіанту виправив на неправильний і через те у мене з історії було не 200, а 198».

Тарас Котик мріє стати священником і вступити в Івано-Франківську духовну семінарію. Духовне покликання відчув відтоді, як почав прислуговувати і дякувати в церкві Андрія Перевозванного.

До слова, за результатами ЗНО цього року кількість «200-бальників» збільшилася на понад 60%

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: