Членкиня НКРЕКП висміяла себе в соцмережі (фото)

Членкиня НКРЕКП висміяла себе в соцмережі (фото)
Користувачі мережі покепкували на тему жіночої дружби
Фото: Ольга Бабій/Facebook

Бабій поскаржилася на брак сонця

Членкиня Національної комісії, що здійснює держрегулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) Ольга Бабій продемонструвала здорове почуття гумору і показала, що не боїться бути смішною. Бабій опублікувала фото з чергового засідання, на якому має дуже втомлений вигляд та понурий погляд. Очевидно фото вона надсилала комусь зі своїх подруг, адже у коментарі видно, що Бабій радять відпочити, адже вона змучена. При цьому чиновниця весело прокоментувала знімок.

«На офіційних заходах і нарадах завжди треба бути усміхненою і щасливою! Для чого? Бо подругам за тебе страшну стане соромно і почнуть їсти на роботу возити», – написала Бабій у Facebook.

У коментарях під фото жінці порадили частіше виходити на сонце, а також покепкували на тему жіночої дружби. «Сонечко завжди кращий вибір і ніколи не зайве», «У кожного має бути така подруга», «В гори, до сонця, до зірок», «То фотографу не потрібно платити гонорар».

Нагадаємо, мережа висміяла костюмчик Gucci п'яного полковника Одещини

До слова, народний депутат «Слуги народу» Микола Тищенко потрапив у черговий конфуз під час святкування дня Миколая біля Офісу президента.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: