Керівник МАУ закликав пасажирів не сподіватись на швидке повернення грошей за скасовані рейси

Керівник МАУ закликав пасажирів не сподіватись на швидке повернення грошей за скасовані рейси
Євген Дихне: ситуація пов'язана з форс-мажорними обставинами, які від нас не залежать
Фото Дело

Представники авіакомпанії спочатку звинуватили «Главком» у фейку, а тепер їхній керівник підтвердив інформацію тижневої давнини

Повернення грошей пасажирам МАУ за скасовані рейси у сьогоднішній ситуації неможливе. Про це заявив президент МАУ Євген Дихне.

«Повернення грошей пасажирам можливе у майбутньому періоді, але не в сьогоднішній ситуації. Коли ми повернемося до мирного життя, будемо здатні обробити запити та виконати побажання пасажирів, зможемо запропонувати і такий варіант», - пояснив топ-менеджер в інтерв’ю виданню Liga.net.

Дихне додав, що така ситуація пов'язана з форс-мажорними обставинами, які від нас не залежать.

«Пасажирам потрібно розуміти, що наші з ними стосунки, які були побудовані за договором перевезення, на сьогоднішній день не релевантні. Виною форс-мажор», - резюмував президент МАУ.

Раніше представники авіакомпанії  звинуватили «Главком» у фейку, черз повідомлення, що клієнти перевізника не можуть отримати навіть відповіді авіакомпанія на запити про повернення грошей. Тепер же їхній керівник фактично підтвердив інформацію тижневої давності. 

Раніше «Главком» писав, що МАУ зупинила роботу з клієнтами. Користувачі у Facebook скаржились, що гроші за скасовані рейси не повертаються. Один з користувачів поінформував, що директор з комунікацій МАУ Євгенія Сацька повідомила йому, що співробітники авіакомпанії у відпустці без утримання і вони не можуть відповісти на запити про повернення квитків, також у МАУ зараз в обробці 25 000 звернень. Чоловік зазначив, що бере тайм-аут на пару днів аби розібратися з юридичною частиною питання і судовою практикою.

Перед цим в авіакомпанії МАУ обіцяли проактивно зв'язуватися з кожним пасажиром скасованих рейсів, який залишив свої прямі контактні дані під час бронювання квитків.

МАУ через коронавірус скасоувала рейси до 16 країн світу, а Wizz Air – до Італії та Ізраїлю.

Нагадаємо, 16 березня Антимонопольний комітет розпочав розслідування щодо МАУ через підвищення цін на авіаквитки.

Як повідомлялось, Кабінет міністрів опублікував постанову, де йдеться про закриття всіх аеропортів України з 12.00 години 24 березня, крім аеропорту «Бориспіль»

Нагадаємо, на території України до 3 квітня запроваджено карантин з метою запобігання поширенню коронавірусу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: