МАУ протягом цього тижня виконає вісім рейсів для повернення українців з-за кордону

МАУ протягом цього тижня виконає вісім рейсів для повернення українців з-за кордону
Наразі для бронювання доступні такі напрямки: Брюссель, Лондон, Амстердам, Копенгаген, Баку, Дубай, Нью-Йорк, Торонто, - пресслужба

Авіакомпанія виконуватиме рейси з 23 по 28 березня у рамках евакуації через коронавірус

Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» виконає вісім рейсів для повернення українців з-за кордону з 23 по 28 березня у рамках евакуації через коронавірус. Про це повідомляє пресслужба компанії у Facebook.

Зазначається, що наразі для бронювання доступні такі напрямки: Брюссель, Лондон, Амстердам, Копенгаген, Баку, Дубай, Нью-Йорк, Торонто.

Крім того, МАУ також вивчає попит на рейси з Бангкока, Денпасара, Ла Романи.

Станом на неділю, 22 березня, в Україну з-за кордону повернулися майже 60 тис. громадян, 21 березня – 13,5 тис. громадян.

Додамо, що на засіданні РНБО 13 березня було ухвалене рішення про закриття кордону для іноземців, а також про припинення авіасполучення. На цей час останній день таких обмежень 3 квітня, але дату може бути переглянуто.

Як повідомлялося, МАУ зупинила роботу з клієнтами. Гроші за скасовані рейси не повертаються.

Раніше в авіакомпанії МАУ обіцяли проактивно зв'язуватися з кожним пасажиром скасованих рейсів, який залишив свої прямі контактні дані під час бронювання квитків.

МАУ через коронавірус скасувала рейси до 16 країн світу, а Wizz Air – до Італії та Ізраїлю.

Нагадаємо, 16 березня Антимонопольний комітет розпочав розслідування щодо МАУ через підвищення цін на авіаквитки.

До слова, українці, які застрягли на Кіпрі через скасування авіарейсів на час карантину, обурені діями консульства, яке пропонує громадянам купувати у МАУ дорогі квитки, щоб дістатися додому.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: