Призначено нового тимчасового керівника Одеської митниці

Призначено нового тимчасового керівника Одеської митниці
СБУ підозрює попереднє керівництво Одеської митниці в масштабній корупції

З 15 травня виконання обов’язків начальника Одеської митниці покладено на Олега Погоріловського

Замість відстороненого від посади на час здійснення дисциплінарного провадження начальника Одеської митниці ДФС Михайла Грибанова виконувачем обов'язків керівника митниці призначено Олега Погоріловського.

Про це у Facebook повідомляє пресслужба Одеської митниці Держмитслужби.

«Одеська митниця Держмитслужби інформує, що відповідними наказами Держмитслужби: стосовно Грибанова Михайла Олександровича порушено дисциплінарне провадження, на час здійснення якого відсторонено від виконання посадових обов’язків начальника Одеської митниці Держмитслужби. З 15 травня 2020 року виконання обов’язків начальника Одеської митниці Держмитслужби покладено на Погоріловського Олега Дмитровича», - йдеться в повідомленні.

У декларації Олега Погоріловського зазначено, що в нього є дві квартири у Чернівцях площею 205,6 и 54,5 квадратних метрів. А також він у 2018 році орендував житловий будинок у Кельменцях Чернівецького району площею 305 квадратних метрів.

У 2019 році митник орендував автомобіль Toyota Camry 2016 року. 

Також Погоріловський задекларував зарплату, яку він отримав у Житомирській митниці, розміром 1 тисяча 683 гривні.    

Раніше повідомлялося, що СБУ підозрює керівництво Одеської митниці в масштабній корупції.

Зазначимо, що співробітники Державного бюро розслідувань, Служби безпеки України та Офісу генерального прокурора затримали 13 травня на хабарі керівника відділу одного з митних постів Одеської митниці. Правоохоронці також перевіряють на причетність до одержання неправомірної вигоди осіб керівного складу митниці.

Нагадаємо, 15 травня половину керівників українських митниць звільнили під час засідання колегії Державної митної служби.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: