Колекторам, які під Києвом вдерлися до будинку і викинули з нього дитину, повідомлено про підозру

Колекторам, які під Києвом вдерлися до будинку і викинули з нього дитину, повідомлено про підозру

Працівники колекторської фірми вдерлися до будинку, вивели з нього дівчинку і замінили замки на вхідних дверях

За процесуального керівництва прокуратури Київської області 9 особам, працівникам колекторської фірми, які незаконно проникли до помешкання потерпілої в с. Неграші і вивели з будинку 11-річну дитину, повідомлено про підозру. Про це повідомляє прокуратура Київської області.

«Установлено, що в середу, 28 березня, дев’ятеро чоловіків, працівники колекторської фірми, вдерлися до одного з будинків у с. Неграші Києво-Святошинського району, застосувуючи фізичну силу, що є небезпечною для життя та здоров’я, вивели із будинку неповнолітню дівчинку, після чого змінили замки на вхідних дверях, заволоділи майном та забарикадувалися у будинку», - йдеться в повідомленні.

Завдяки проведеним оперативним заходам вказані особи були затримані у порядку ст. 208 КПК України.

За процесуального керівництва Києво-Святошинської місцевої прокуратури затриманим повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 (розбій, поєднаний із проникненням у житло) КК України.

Прокуратура скерувала до суду клопотання щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 29 березня поліція Київської області повідомила, що у Києво-Святошинському районі група невідомих осіб вдерлася до приватного будинку, звідки незаконно намагалася виселити родину власників.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: