На АЗС у Києві скоєно розбійний напад (фото, відео)

На АЗС у Києві скоєно розбійний напад (фото, відео)
Зловмисники забрали з каси 1200 гривень

Поліцейські затримали розбійників, які пограбували АЗС

На проспекті Визволителів у Дніпровському районі столиці троє зловмисників пограбували автозаправну станцію. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«Троє зловмисників діяли за такою схемою: доки один чекав у автомобілі, його спільники зайшли у приміщення АЗС та почали погрожувати працівнику застосуванням електрошокера», - йдеться в повідомленні.

Як розповів начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін, зловмисники забрали з каси 1200 гривень, а охоронець у цей час встиг непомітно для розбійників натиснути тривожну кнопку.

«Коли нападники намагалися втекти, працівники станції одного із них зупинили на виході, а двох інших затримали поліцейські охорони біля автомобіля, на якому вони збиралися поїхати з місця скоєння злочину», - повідомив він.

Зловмисників затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Усі вони – місцеві мешканці, 1996, 1993, 1985 років народження, раніше затримувалися за майнові злочини.

 

За даним фактом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу. Фігурантам загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: