На вулицях Києва з’явилися сотні знаків про заборону руху транспорту

На вулицях Києва з’явилися сотні знаків про заборону руху транспорту
На 55 вулицях встановлено дорожні знаки 3.2 «Рух механічних транспортних засобів заборонено» з табличками 7.12 «Ожеледиця»
Фото: КМДА

Рух транспортних засобів на деяких вулицях Києва буде заборонений під час ожеледиці

У Києві встановлено близько 400 нових дорожніх знаків, які діятимуть упродовж осінньо-зимового періоду. Про це повідомив заступник голови Київської міської держадміністрації Костянтин Усов.

За його словами, на період з 1 листопада до 1 квітня на 55 вулицях міста КП «Центр організації дорожнього руху» встановило дорожні знаки 3.2 «Рух механічних транспортних засобів заборонено» з табличками 7.12 «Ожеледиця».

«Під час ожеледиці в зоні дії відповідного знаку рух транспортних засобів буде заборонений, – пояснив Усов. – Проте, згідно з Правилами дорожнього руху, це не стосується маршрутних автобусів, тролейбусів і таксі, що рухаються за встановленими маршрутами та мають визначені зупинки. Також ця заборона не розповсюджується на автомобілі водіїв з інвалідністю та осіб, що перевозять таких пасажирів».

Як додав заступник голови КМДА, водії з інвалідністю, а також громадяни, які проживають або працюють у цій зоні чи обслуговують розташовані там підприємства, можуть в'їжджати до зони дії знаку, але повинні виїжджати з неї на найближчому до місця призначення перехресті.

Крім того, ще на 74 вулицях комунальники встановили попереджувальні дорожні знаки 1.13 «Слизька дорога».

Нагадаємо, з 1 листопада до 1 квітня максимально дозволена швидкість руху шляхами Києва – 50 км/год, окрім ділянок, де дозволена швидкість є нижчою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: