Невідомі у Києві трощать контейнери для збору небезпечних відходів

Невідомі у Києві трощать контейнери для збору небезпечних відходів
Зламаний контейнер для небезпечних відходів
Фото: Київкомунсервіс

Зафіксовано ряд випадків, коли невідомі особи зламують кришки контейнерів, і з них вилучаються небезпечні відходи

У Києві зафіксовано вже кілька випадків пошкодження контейнерів для збору небезпечних відходів. Про це повідомляє КП «Київкомунсервіс».

Так, нещодавно за адресою вул. Алішера Навої, 69 невідомими вандалами було пошкоджено контейнер для небезпечних відходів у складі побутових та вилучено з нього відпрацьовані батарейки, ртутні термометри та лампи. 

Даний випадок непоодинокий та вже зафіксовано ряд випадків, коли невідомі особи зламують кришки контейнерів, і з них вилучаються небезпечні відходи, зазначили у «Київкомунсервісі».

Зазначені контейнери було встановлено КП «Київкомунсервіс» для організації збирання небезпечних відходів в Києві. Оприлюднено адресний перелік місць їх встановлення для мешканців Києва, з метою не потрапляння шкідливих речовин у повітря, воду або ґрунт, що завдає значної шкоди навколишньому середовищу.

«У разі виявлення пошкодження контейнерів для небезпечних відходів, з метою вжиття заходів, щодо забезпечення усунення негативного впливу на навколишнє природнє середовище та своєчасне звертання до правоохоронних органів просимо небайдужих громадян терміново телефонувати на гарячу лінію КП «Київкомунсервіс» тел. 044-594-77-14, чи повідомляти наше підприємство на офіційному сайті або сторінці Фейсбук», - закликають на підприємстві.

Як повідомлялося, у Києві розміщено 139 контейнерів для збору небезпечних відходів: відпрацьовані лампочки, батарейки, ртутні термометри.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: