Об’єднавчий собор у Києві минув без правопорушень, - поліція

Об’єднавчий собор у Києві минув без правопорушень, - поліція

Охорону громадського порядку під час Об’єднавчого собору забезпечували близько 4 тисяч правоохоронців

У поліції назвали кількість людей, які зібралися у Києві на Софійській площі під час Об'єднавчого собору

Про це заявив начальник ГУ НП у столиці Андрій Крищенко, повідомляє прес-служба поліції Києва.

За словами Крищенка, охорону громадського порядку під час Об’єднавчого собору забезпечували близько 4 тисяч правоохоронців, а участь у заході взяли близько 35 тисяч осіб.

«Сьогодні день пройшов спокійно, не було суттєвих проблем і надзвичайних ситуацій. Затримали лише двох осіб, які намагалися пройти з холодною зброєю на місце проведення заходу. Люди, які перебували на Михайлівській та Софійській площах, із порозумінням ставилися до всіх поліцейських заходів, не виникало суперечок і конфліктів - усі розуміли, що і поверхневі перевірки, і перевірки транспорту та будівель здійснювалися для їх безпеки», - розповів Крищенко.

Нагадаємо, на Об’єднавчому соборі у Києві обрали голову єдиної Української православної церкви, ним став єпископ Української православної церкви Київського патріархату Епіфаній.

Зазначимо, Об'єднавчий собор зі створення помісної Української православної церкви відбувався сьогодні в соборі Святої Софії в Києві.

Речник президента Святослав Цеголко оприлюднив фото з середини Софійського собору.

Речник УПЦ КП Євстратій (Зоря) розповів, який титул у предстоятеля єдиної помісної автокефальної Православної Церкви України і яка офіційна назва церкви згідно зі статутом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: