Оголошено в розшук чоловіка, який під Кабміном облив фекаліями нардепа

Оголошено в розшук чоловіка, який під Кабміном облив фекаліями нардепа
Сергій Каплін на мітингу в Києві 17 жовтня 2018 року постраждав від дій нападника
Фото: Главком

Зловмисник переховується від правоохоронних органів, підозру йому повідомлено заочно

Оголошено підозру зловмиснику, який вчиняв хуліганські дії щодо учасників мітингів у Києві. Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

«Так, 17 липня 2018 року, під час акції, що проходила біля приміщення Спеціалізованої антикорупційної прокуратури на вул. Ісаакяна, 17, підозрюваний з метою привселюдного приниження гідності учасників цього зібрання використав проти них заздалегідь підготовлений розчин «зеленки», - йдеться у повідомленні.

Крім того, цей же чоловік під час мирних зборів, що відбувалися 17 жовтня 2018 року біля будівлі Кабінету міністрів України на вул. Грушевського, 12/2, підійшов до трибуни та облив розчином з різким запахом учасників акції, серед яких були і народні депутати України.

За результатами слідства, дії зловмисника кваліфіковані за ч. 2 ст. 296 КК України.

У зв’язку з тим, що вказаний чоловік переховується від правоохоронних органів, підозру йому повідомлено заочно.

На сьогодні підозрюваного оголошено у розшук та отримано дозвіл слідчого судді на його затримання з метою приводу до суду для обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідство у кримінальному провадженні триває.

Нагадаємо, 17 жовтня під час мітингу під стінами Кабінету міністрів народного депутата Сергія Капліна облили фекаліями . Крім Капліна постраждали ще кілька людей, зокрема, його соратник Олександр Сугоняко та жінка, яка брала участь в акції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: