Петиція про ліквідацію Окружного адмінсуду Києва набрала необхідну кількість підписів

Петиція про ліквідацію Окружного адмінсуду Києва набрала необхідну кількість підписів
Громадяни України виступили за ліквідацію Окружного адмінсуду Києва

Петицію має негайно розглянути президент України

Петиція щодо ліквідації Окружного адміністративного суду Києва, розміщена на сайті президента України, набрала необхідну кількість підписів і має бути розглянута главою держави.

Так, станом на ранок 26 жовтня петицію підтримали понад 25 тис. осіб і кількість підписів продовжує зростати.

Петиція була зареєстрована 30 липня, її автор - Данило Мокрик.

Автор зазначив, що в суді глибока вкорінилась корупція і практика неправосудності рішень.

«В рамках негайного забезпечення права громадян України на справедливий суд просимо президента України невідкладно подати до Верховної Ради законопроект про ліквідацію Окружного адміністративного суду міста Києва», - йдеться в тексті петиції.


17_58

Як повідомляв «Главком», 17 липня у НАБУ підтвердили вручення підозри голові Окружного адмінсуду Павлу Вовку. Того ж дня на Youtube-каналі Національного антикорупційного бюро заявилися записи розмов з голосом, схожим на голос голови Окружного адмінсуду Вовка.

22 липня Національне антикорупційне бюро оприлюднило записи розмов з суддями Окружного адміністративного суду Києва, які свідчать про корупцію в цьому суді і Державній судовій адміністрації.

Національне антикорупційне бюро України повідомило про оголошення в розшук сімох осіб, підозрюваних у спробі захоплення державної влади. Серед них голова Окружного адміністративного суду Києва Павло Вовк, його заступник Володимир Келеберда, троє суддів цього ж суду і двоє колишніх членів Вищої кваліфікаційної комісії суддів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: