Під Києвом ліквідовано нарколабораторію та вилучено зброю

Під Києвом ліквідовано нарколабораторію та вилучено зброю
Поліцейські виявили та вилучили лабораторний посуд, скляні колби, хімічні інгредієнти для витоплення наркотику та готовий продукт 
Фото: Нацполіція

37-річний киянин у лабораторії зберігав зброю та боєприпаси

Оперативники Управління протидії наркозлочинності поліції Київщини спільно зі слідчими Бориспільського відділу поліції задокументували злочинну діяльність чоловіка, який обладнав хімічну лабораторію для виготовлення амфетаміну з метою збуту в одному з будинків дачного кооперативу «Вишеньки-2». Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Київській області.

Під час проведення санкціонованого обшуку поліцейські виявили та вилучили предмет схожий на пістолет, підствольну гранату, лабораторний посуд, скляні колби, хімічні інгредієнти для витоплення наркотику та готовий продукт – амфетамін вагою 200 г. 

Також вилучені мобільні телефони, за допомогою яких чоловік координував свій наркотрафік, банківські картки. Збував він свій «товар» шляхом закладок. 

За даним фактом відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ст. 313 (Викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, чи заволодіння ним шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем та інші незаконні дії з таким обладнанням), ст.317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Вилучені речові докази направлені на проведення відповідних експертиз.

Зловмисник затриманий у порядку ст. 208 КПК України і знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.   

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: