Поліцейське відпрацювання Київщини: викрито нарколабораторії, притони, арсенали зброї

Поліцейське відпрацювання Київщини: викрито нарколабораторії, притони, арсенали зброї
Чоловік облаштував арсенал зброї у Броварському районі
Фото: Нацполіція

На території столичної області поліцейське відпрацювання продовжено

У Головному управлінні поліції Київської області за участі першого заступника Голови Національної поліції В’ячеслава Аброськіна підведені чергові підсумки поліцейського відпрацювання. Про це повідомляє прес-служба поліції.

Нагадаємо, що з 9 грудня на території шести районів та чотирьох міст Київщини тривають профілактичні заходи з метою запобігання вчиненню правопорушень та стабілізації криміногенної ситуації.

Так, у період відпрацювання до територіальних підрозділів поліції, де тривали заходи, надійшло 1666 заяв і повідомлень від громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що на 13% більше у порівнянні з попереднім тижнем. До Єдиного реєстру досудових розслідувань зареєстровано 149 кримінальних правопорушень, що майже на 30% більше, ніж до проведення заходів. Серед зареєстрованих у період відпрацювання кримінальних правопорушень встановлені особи по 65 скоєних злочинах.  

У сфері незаконного обігу наркотичних речовин, працівники поліції виявили 31 факт. Зокрема, припинили діяльність двох нарколабораторій та наркопритону, задокументували 2 факти збуту наркотиків. Всього вилучено майже 700 г наркотичних засобів та психотропних речовин. 

Зокрема, у Бориспільському районі чоловік облаштував нарколабораторію та викрито колишнього міліціонера за виготовлення та зберігання наркотиків. 

За період поліцейського відпрацювання виявлено 8 фактів незаконного поводження зі зброєю. Так, під час проведення санкціонованих обшуків вилучено 5 одиниць вогнепальної зброї, майже 4 тисячі набоїв різного калібру, 41 гранату, 4 кг вибухівки. Чоловік облаштував арсенал зброї у Броварському районі.

Ознайомившись з показниками відпрацювання, Аброськін зауважив, що не всі територіальні підрозділи поліції спрацювали належним чином з профілактики та розкриттю злочинів, протидії наркозлочинності та реагування поліцейських на виклики громадян.

Тому після узагальнення результатів керівництвом Національної поліції прийнято рішення проаналізувати помилки та прорахунки у роботі поліцейських і продовжити відпрацювання. За результатами якого буде прийняте відповідне рішення відносно керівників відділів поліції, де ситуація щодо поліпшення криміногенної ситуації не змінилась.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: