Поліція вилучила у киянина боєприпаси та набої (фото)

Поліція вилучила у киянина боєприпаси та набої (фото)
Під час обшуку у приміщенні виявили близько 70 різнокаліберних патронів, а також гранату РГД-5 із запалом
Фото: Нацполіція

Правопорушника затримали у власній квартирі

У Києві на лінію 102 від жінки надійшло повідомлення про те, що чоловік не пускає її до квартири у будинку на вулиці Березняківській та погрожує підірвати гранату. На місце виїхали слідчо-оперативна група, вибухотехніки та патрулі.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури №4 та за силової підтримки працівників полку поліції особливого призначення №1 та оперативників правопорушника затримали у власній квартирі.

«Ним виявився 43-річний місцевий мешканець, який раніше притягувався до адміністративної відповідальності. Під час невідкладного обшуку у приміщенні ми виявили близько сімдесяти різнокаліберних патронів, а також гранату РГД-5 із запалом. Усе це він зберігав вдома, проте звідки вони, нам доведеться дізнатися», - повідомив начальник відділу Дніпровського управління поліції Володимир Кононенко.

Вилучене направили до Київського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Правопорушнику повідомлено про підозру, йому загрожує до семи років тюремного ув'язнення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: