Смертельна ДТП на Борщагівці: Mercedes влетів у автобус (фото)

Смертельна ДТП на Борщагівці: Mercedes влетів у автобус (фото)
Автобус виїжджав із зупинки і в цей момент на повній швидкості в нього врізався Mercedes
Фото: Інформатор

Рятувальники вирізали пасажирку з понівеченого авто

У четвер, 20 грудня, в Києві на проспекті Леся Курбаса на шляхопроводі сталася смертельна ДТП: зіткнулися Mercedes A130 і автобус №9.

Аварія трапилася близько 20:45. Про це повідомляє Інформатор.

За попередньою інформацією, обидва транспортні засоби їхали в бік центру. Автобус виїжджав із зупинки громадського транспорту «станція Борщагівка» і в цей момент на повній швидкості в нього врізався Mercedes.

Легкова машина отримала сильні пошкодження, а жінку-пасажира затиснуло в салоні. На місце прибули рятувальники, щоб вирізати постраждалу з понівеченого автомобіля та передати медикам. На жаль, жінка була сильно затиснута, під час рятувальних робіт медики констатували смерть. На вигляд загиблій близько 40 років.

Поліцейські розповіли, що також постраждав чоловік. Він стверджував, що не водій, а пасажир. Однак свідки вказали, що саме цей чоловік сидів за кермом Mercedes. Також у чоловіка були явні ознаки алкогольного сп'яніння. З травмами грудної клітки і голови його госпіталізували в лікарню в супроводі поліції.

Кондуктор автобуса розповіла, що в момент аварії всередині були пасажири. Автобус від'їжджав від зупинки і в цей момент вони почули сильний удар. Коли вийшли на вулицю, то побачили розбиту автівку. Ніхто з пасажирів автобуса не постраждав.

З якою швидкістю рухався Mercedes і подробиці події встановлюються. На місці працювала патрульна поліція, медики, рятувальники і слідчо-оперативна група.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: