Столична поліція розшукує зниклу два місяці тому дівчину (фото)

Столична поліція розшукує зниклу два місяці тому дівчину (фото)
Поліція розшукує неповнолітню дівчину
Фото ілюстративне

На початку грудня неповнолітня пішла з притулку

Київські поліцейські просять небайдужих громадян допомогти розшукати 16-річну Терезу Кондик, що зникла на початку грудня 2020 року.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

У грудні до Деснянського управління поліції звернувся вихователь Центру соціально-психологічної реабілітації дітей із повідомленням про зникнення Терези Кондик, 2004 року народження, яка пішла з притулку та не повернулася.

За даним фактом слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з додатковою кваліфікацією – безвісно відсутня.

Прикмети дівчини: на вигляд 16 років, зріст 168 - 170 см, середньої тілобудови, волосся русяве, середньої довжини, карі очі.

Була одягнена: чорна куртка, чорні штани, кросівки з зеленими вставками та темна шапка.

Розшукується Тереза КондикРозшукується Тереза Кондик

«Просимо всіх, хто володіє будь-якою інформацією, яка допоможе розшукати дівчину, звернутися до Деснянського управління поліції за номерами: 044-515-87-83, 067-650-69-22 або 102», – закликають правоохоронці.

Як писав «Главком», з початку 2021 року в Україні у різних регіонах почастішали випадки самогубств серед дітей. Надзвичайно високий рівень самогубств відзначається серед дітей, що навчаються. Причини й обставини смерті у кожному випадку різні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: