У Гідропарку двоє киян побили та пограбували відвідувача кафе

У Гідропарку двоє киян побили та пограбували відвідувача кафе
Правопорушники відібрали у відвідувача кафе гаманець із грошима
Фото: Нацполіція

Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння та погрожуючи ножем, зловмисники побили місцевого мешканця та відібрали гаманець

Поліцейські затримали у Києві двох зловмисників, які скоїли розбійний напад на чоловіка.

Подія трапилася у приміщенні кафе на території столичного гідропарку. Під час вживання спиртних напоїв зловмисники помітили чоловіка, який розраховувався, та почали йому погрожувати ножем. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Як розповів начальник відділення Дніпровського управління поліції Петро Міровський, правопорушники побили відвідувача, а потім відібрали у нього гаманець із грошима.

«Упродовж десяти хвилин дільничний офіцер поліції, який ніс службу неподалік, спільно із патрульними затримав нападників. Це - місцеві мешканці, які раніше не мали проблем із законом», - повідомив він.

Зловмисників затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу. Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Фігурантам загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: