У Києві горіла багатоповерхівка (фото)

У Києві горіла багатоповерхівка (фото)
Загоряння сталося в одній із 2-кімнатних квартир на восьмому поверсі 9-поверхового житлового будинку
Фото: ДСНС

Квартира на восьмому поверсі вигоріла вщент

У середу, 13 травня, сталася пожежа в житловому будинку на пров. Політехнічному, 5 у Шевченківському районі столиці. Повідомлення про загорання надійшло до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Києві о 14:32.

До місця події було направлено рятувальників із найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. Як виявилося, загоряння сталося в одній із 2-кімнатних квартир на 8-му поверсі 9-поверхового житлового будинку. Пожежа супроводжувалася сильним задимленням на 8 та 9 поверхах, тому вогнеборці приступили до евакуації мешканців з верхніх поверхів та до гасіння пожежі. Про це повідомляє пресслужба столичного управління ДСНС.

О 15:31 бійцям вдалося локалізувати пожежу на площі 60 кв. м, а о 15:33 - ліквідувати.

Під час гасіння пожежі з 9-го поверху по внутрішній сходовій клітині з будинку було евакуйовано трьох осіб. Після огляду медиками від госпіталізації вони відмовилися.

Внаслідок пожежі в квартирі вогнем знищено віконні рами, особисті речі, меблі, побутова техніка, закопчено стіни та стеля в помешканні.

На місці події було задіяно 8 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 36 чоловік особового складу ДСНС.

Жертв і постраждалих немає.

Причина виникнення пожежі наразі встановлюється.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: