Депутат Шахов: «Олександрівська лікарня переповнена не лише депутатами з команди Шахова»

Депутат Шахов: «Олександрівська лікарня переповнена не лише депутатами з команди Шахова»
Народний депутат Сергій Шахов

Депутат Шахов сказав, що його діти перехворіли коронавірусом ще місяць тому

Народний депутат Сергій Шахов, який був госпіталізований в Олександрівську лікарню Києва з коронавірусом, повідомив, що почуває себе більш менш нормально.

Про це депутат розповів у Фейсбуці.

«Мої діти перехворіли за місяць до того, як почали говорити про коронавірус. У них була температура до 40 градусів, поставили діагноз ГРВІ, але я впевнений, що у них був коронавірус. Зараз діти себе почувають нормально. Дружина також здала тести, в неї теж все добре», – сказав Шахов.

Депутат закликав дотримуватися карантину, бо вірус в людини може бути без симптомів. «Якщо будемо дотримуватися правил і дисципліни, тоді все в країні буде добре».

Шахов розповів, що ситуація в лікарні така, якою зазвичай буває в лікарні, настрою малувато, бо треба допомагати людям, а він лежить в лікарні. «Упевнений, що саме українські лікарі знайдуть ліки від коронавірусу, такий у мене настрій», – зазначив Шахов.

Зі слів депутата, «сьогодні Олександрівська лікарня переповнена не лише народними депутатами з команди Шахова». «Не треба самообманюватися, – якщо симптоми показали те саме, що і в мене, то, знайте, що ви захворіли. Нежить упродовж дня, страшний сухий кашель. Приймайте жарознижувальні препарати, ліки від кашлю, щоб перенести цей вірус, якщо перебуваєте вдома і відчули симптоми», – порадив нардеп і додав, що при коронавірусі потрібно вживати багато цитрусових і пити багато води.

Відповідаючи на запитання, чому замість мільйона тестів привезли лише 250 тисяч, Шахов сказав: «так буває, на жаль, у нас в усьому, не хочу нікого зараз звинувачувати. Упевнений, що правоохоронна система повинна запрацювати і розібратися, куди поділися тести, чому їх третина зникла по дорозі в Рівне»

Нагадаємо, 21 березня Сергію Шахову зробили рентген, який показав пневмонію. Він перебуває в інфекційному відділенні Олександрівської лікарні.

18 березня стало відомо, що нардеп Шахов заразився коронавірусом. Пізніше інфекцію виявили у його дружини.

У той же день були встановлені 50 осіб, які контактували з Шаховим. Члени комітету Ради з екології самоізолювались.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: